Incentives

Stichting Educatie, Cultuur en Burgerschap heeft een aantal zeer onderhoudende bedrijfsuitjes/incentives

The Blue Line’, Colorful City en de Haagse Stadsbossen Toer hebben een cultureel en educatief karakter en vinden plaats in o.a. Den Haag, Haagse Markt, Chinatown, Scheveningen, de boulevard, het Zuiderpark, de Japanse Tuin, de Zandmotor en Natura 2000.

Deze tours zijn te boeken met een minimum van 25 gasten. De tijden worden natuurlijk in overleg afgesproken.

Bel voor meer informatie: 06 – 54 92 42 09  of  06 – 53 57 57 10
of mail: [email protected]

 

The Blue Line – De Blauwe Lijn

 

Deze culturele incentive laat de gasten van dichtbij kennismaken met de werkzaamheden en samenwerking tussen de Gemeente Den Haag en het Hoogheemraadschap Delfland, in vele facetten. Men krijgt de Nederlandse aanpak en resultaten op het gebied van waterbeheersing en kustverdediging te zien, iets waarin ons land uniek is en zich wereldwijd onderscheidt! Wij bezoeken de Strandweg, de vernieuwde boulevard van Scheveningen biedt een bijzondere combinatie van recreatie en bescherming tegen de zee. Enerzijds is het een gezellige plek om te flaneren met tal van attracties, leuke eettentjes en winkels, jaarrond festivals, culturele evenementen, markten, kidsactiviteiten en concerten. Anderzijds is de vernieuwde Scheveningse boulevard uit 2013 een belangrijke schakel in de Nederlandse kustbescherming. Voorts het verversingskanaal, Natura 2000 en de Zandmotor.

 

Colourful City at the Sea – Veelzijdige Stad aan de Kust 

 

Tijdens deze toer laten wij u kennis maken met de meest veelzijdige en kleurrijkste stad van Nederland: Den Haag!
Den Haag als Stad van Vrede en Recht, Residentie, Politieke Hart, Ambassadestad, Festivalstad en mooiste Nederlandse badplaats!
Tevens biedt Den Haag een oase aan groengebieden met fantastische parken, zoals de Japanse Tuin en duingebieden met schitterende flora en fauna.
Stad met haar diversiteit aan wijken: van het chique Van Stolkpark tot aan de als een prachtig kleurrijk pallet vervaardigde Schilderswijk. Midden in de Schilderswijk ligt de Haagse Markt, één van de allergrootste markten van Europa, waar vier maal per week de koopwaar de multiculturele samenstelling weergeeft en die veel bezoekers trekt. Maar ook Chinatown: Een stukje Azië midden in de Haagse binnenstad! Proef hier achter de Chinese poorten de sferen van Aziatische restaurants, Chinese specialiteiten, exotische producten en diverse Chinese winkeltjes. De badplaats Scheveningen biedt een bijzondere combinatie van recreatie aan. Van heerlijk flaneren langs de vele eettentjes, strandpaviljoens en winkels tot een bezoek aan de Scheveningse Pier en het Casino! Daarnaast is de schitterende boulevard een belangrijke schakel in de Nederlandse kustbescherming.

Haagse Stadsbossen Toer

Tijdens deze toer wordt de bezoeker meegenomen op een interessante ontdekkingsreis langs de prachtige bossen en parken die Den Haag rijk is. In het voor- en het najaar wordt men getrakteerd op de bijzondere en unieke Japanse Tuin in Park Clingendael. Het hele jaar door laten wij de bezoekers de sfeer proeven in het mooie en veelzijdige en oudste stadspark: het Zuiderpark met onder andere de Bloemen-en kruidentuin en bezoeken wij de ongerepte Scheveningse bosjes en het schitterende Haagse Bos. Op alle locaties wordt er veel verteld over de flora en fauna van deze plekken.