‘Ouderen erop Uit’

Stichting Educatie, Cultuur en Burgerschap heeft één van haar projecten speciaal gewijd aan onze senioren, getiteld ‘Ouderen erop Uit!’

Gelukkig wordt er de laatste tijd meer en meer gedacht aan onze ouderen en terecht: zij hebben gezorgd dat wij kunnen zijn wie wij zijn. Onze grondleggers: om trots en zuinig op te zijn!

Dit ‘uitstapje’ heeft een sociaal en maatschappelijk karakter, waarbij het belang van een mooie dag uit en er eens even helemaal uit zijn, hoog in het vaandel staat. Om dit aan te bieden hebben wij u nodig! Wij willen dit samen met u doen, als bedrijf of particulier middels Crowd Funding.

Zodra onze stichting uw bijdrage binnen heeft, starten wij met het eerste uitje voor onze senioren. In ruil voor uw financiële bijdragen, krijgt u voor uw eigen ouders of naasten een aantal entreebewijzen, zodat ook zij ervan kunnen genieten.

Geinteresseerd?
Bel Terry Kruller 06 – 53 57 57 10 of Rob Andeweg 06 – 54 92 42 09 en wij sturen u het hele project als pdf.

Namens alle ouderen alvast bedankt!